mY cHenTa HaTi..

Daisypath Anniversary tickers

mY YaYa..

Lilypie Third Birthday tickers

mY aiSy

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Most Welcome to Aisy Zafeerah ..

Tanggal 31 Julai 2011 bersamaan sehari sebelum ramadhan tepat jam 3.30 pagi Ahad, lahirlah si bolat Aisy Zafeerah .. with weight 3.71kg @Putrajaya Hosp. Tapi mak ceaser lagi .. erm, dh mencube sedaya upaya nk normal delivery, tapi kuasa tuhan xde sape leh menghalang .. eewaahh.. yg penting baby n ibu selamat n sehat .. 2kali aku tanye nurse yg sambut baby , tul ke berat baby byk gitu, cam x caye lak berat nooo .. mane la tau nurse salah tengok ker kan .. tp leh caye kot sbb mase week 37 berat baby hampir mencecah 3.5kg .. hoho .. Anak ayah ni klu ikot size .. hehe Maklumla name pon ayah yg pilih ..






Bersalin kali ni aku amatlah boleh berdikari.. yeke? 5jam after ceaser, aku dh leh jln2 g toilet, siap mintak nurse tolong tanggal urine bag sbb aku nk buang air sendiri .. huhu .. angkat baby sendiri tanpa bantuan incik hubby yg dh pulang lps 1jam aku selamat mengeluarkan si bolat .. mmg aku sruh die pulang utk menguruskn diri, tanam uri .. pastu dtg blk .. si aisy ni mase kt spital asyik la mendera ibu die, setiap setengah nk nenen, x lena aku dibuatnye, jd zombi sekejap .. tp seronok dpt susukn die plus susu badan lak byk .. azam kali ni nk susukn die smpai besar, lebih setahun .. siap dh beli electric breast pump .. thanx incik hubby sponsor ..

Layankn pic2 baby aisy ..


Masa ni nk g klinik.. Nk check ade kuning ke tak .. Alhamdulilah xde kuning .. Berkat usaha aku all out bagi susu badan .. penyakit kuning tu x mai .. mandi pon air suam biasa je, xde la smpai letak ubat sensei .. 
"Hye people out there, i am already 2 weeks now .. do i look like boy / girl ?" Ramai yg kate cam boy, mase preg aku xde lak teringin boy, dari start preg 1bln, hati ni dah rase cam girl je .. 

Masa ni baby aisy dh sebulan, kejap je rase, mase ni die dh 4.8kg.... so montel like her ayah .. hehe.. kakak yaya lak suke buli adik die..  bahaya klu tinggalkan berdue ..


Anak ibu yg sgt suker senyum .. till now ... 


suker ...



aiSy --> 1 month .. On the way back from Jengka .. Masih dlm pantang .. Sape rase nk geget pipi die ? 


 @stadium UiTM, lepas convo ajai (adik) , nasib la ko dpt anc, klu x, sure aku x dtg convo ko .. huhu

 3 months ..


Alamak .. muke cam cartoon kt baju .. same bolat .. hehe




1 Response to "Most Welcome to Aisy Zafeerah .."

  1. Dewi Aja says:
    August 12, 2017 at 7:42 AM

    Hello! Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.
    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Post a Comment